vrijdag 31 december 2010

ik wil iedereen een fijne jaarwisseling wensen een gezond en creatief 2011

maandag 27 december 2010

tweede kerstdag vervolg

Gisteren hebben we nog een winterse wandeling gemaakt in het natuurgebiedje bij het kerkje van Kuifhoek.Het is heerlijk wandelen daar,meestal loop je er alleen.
En s'avonds hebben wel lekker gegeten in een restaurantje in Heerjansdam.

Het nagerecht wat voor pa en mij staat was echt heerlijk,van alles wat. Het is dus niet mijn nieuwste jurk geworden,je zal altijd zien dat je in je laatste goeie kleur panty een haal trek... Goh en dan gaan we alweer naar het einde van het jaar. Het lijkt wel of iedere jaar korter word.

zondag 26 december 2010

tweede kerstdag

Ik rij in een auto die dit soort weersomstandigheden prima aan kan,maar ik zou toch blij zijn als de wegen weer gewoon droog zijn. Ik blijf het zo eng vinden.
Vanavond gaan we uit eten met mijn vader en dan kan ik mijn nieuwe jurk 's aan. Die vond ik bij een leuke winkel; Tante Betsy. Ben gek op bloemtjes,kantjes en ruitjes.Dat zie je dan ook weer terug in mijn voorraad stofjes :) Lapjes met een lief bloemetje kan ik ook maar moeilijk weerstaan...die moeten echt gekocht worden.

Ik ben nu bezig met een winters borduurwerkje,de stof zit nogal dicht op elkaar dus het gaat niet zo snel en soms krijg ik daar de kriebels van.

maandag 20 december 2010

Stitchery is af

Toen ik gister uit mijn werk kwam stond dit mannetje bij het hek.Had
mijn Lief gemaakt,heel leuk. 40+ maar er blijft toch altijd een beetje kind in zitten hé.
De stitchery heb ik eindelijk af,heb het simpel gehouden want ik heb nog zoveel andere leuke projectjes die ik wil doen en altijd tijd te kort.Er zit nog sneeuw aan de onderkant zie ik nu,want hij viel iedere keer naar beneden.

Oke nog 1 winters plaatje,het is ook zo mooi nou om foto's te maken.Dit keer van ons mooie dorpje.


Voor degene die geen blog hebben, bedankt voor jullie leuke reacties :) Ik vind het heel leuk te lezen dat mijn blog gezien word.


zaterdag 18 december 2010

sneeuw

Toen ik gisterenmiddag thuis kwam uit Loenen zag ik dit.Er is hier echt een hoop sneeuw gevallen en dat levert wel weer mooie plaatjes op.Het deurtje van het kasje staat open zodat de kippendames lekker binnen een zandbadje kunnen nemen.

vrijdag 17 december 2010

we zijn weer thuis.

Woensdag zijn we vertrokken met z'n drieen naar Loenen naar Landall om daar de verjaardag van Martine te vieren.We hadden het huisje versierd , 40 is tenslotte niet niks :)
De volgende dag zijn we naar Bep gegaan, wel met een taxi want ze gaven zulk winters weer op,voor de kerstverassingsdag. Het was een ontzettende leuke dag en erg gezellig met de andere dames.

UIteraard werden de poezebeesten ook nog op de foto gezet.

En aan het eind van de dag waren de dames uit Friesland zo aardig om ons weer bij het park af te zetten.

En vanmorgen zijn we maar vroeg op pad gegaan want nu zou het in het westen weer slecht worden.Nou dat hebben we gemerkt, files en sneeuwbuien,getsie het mag wel weer gauw voorjaar worden.



zondag 12 december 2010

kerstster

Gisteren heb ik een kerstster van Bep gemaakt,dat soort projectjes vind ik
altijd leuk om te doen.
Donderdag gaan we naar de kerstverassingsdag van Bep,ik ben heel benieuwd wat
we gaan maken.Ben d'r nog nooit geweest maar als ik de verhaaltjes leest van anderen moet het er erg leuk zijn.

zaterdag 11 december 2010

schaapjes

Dit borduurtje heb ik ook weer neergezet,die heb ik vorig jaar bij de X-Stitches gemaakt.
Schapen zijn toch wel 1 van mijn favorieten om te maken.

Fijn weekend !!

dinsdag 7 december 2010

Dit ratje komt een paar keer op een dag kijken of de vogels nog wat voer hebben laten vallen. Het zijn best leuke beestjes als je ze zo ziet maar heb ze toch liever niet.
Ik kreeg nog een verlaat verjaardagskadootje van Martine,het was eindelijk binnengekomen.Mooi schaartjes zijn dat.

En ik heb vandaag de kou en de gladheid getrotseerd om kertkaarten te kopen en toen kwam ik deze dvd nog tegen. Het is een verfilming van een boek van één van mijn lievelingsschrijfsters Rosamunde Pilcher. Ik hoop dat de film net zo goed is als het boek.

zaterdag 4 december 2010

sneeuwmannetje

Ik heb gisteren deze sneeuwman nog gemaakt,vond het wel toepasselijk met al die sneeuw buiten.Het staat wel leuk zo bij elkaar maar er kan nog meer bij...Ik ga nog 's in de boeken snuffelen.

donderdag 2 december 2010

winterquiltjes

Het is echt winter buiten dus ben ik al de herfstdingetjes aan het opruimen en de winter/kerstspulletjes aan het neerzetten.Ook weer gezellig.Ik kwam ook de winterquilt tegen die ik vorig jaar gemaakt heb.Toen ie af was zag ik pas hoe groot het was geworden en ik heb er niet eens plek voor om te hangen.Saartje vind het wel een goed idee om het als hondenmatje te gebruiken geloof ik.
En deze hangt ook al weer op. Dit is mijn eerste quiltje die ik gemaak heb,ben ook nog niet zolang bezig.