zondag 31 juli 2011

De tuin

Op handwerkgebied is er nog weing wat ik kan laten zien,het gaat allemaal niet zo snel en ben ook met andere dingen bezig zoals de tuin enzo.Want dat onkruid groeit best hard met dit weer.


En er word natuurlijk geoogst , al valt het soms wat tegen want de bloemkool en de sperziebonen zijn niet echt gelukt dit jaar misschien te nat geweest.






dinsdag 12 juli 2011

weer thuis

Gistermiddag weer thuis gekomen vanuit Nieuweschans. En vandaag gewerkt , wat niet meeviel na zo'n heerlijk lang weekend.
Martine van HOME SWEET HOME heeft er een mooi verslagje van gemaakt waar ik eigenlijk niks aan kan toevoegen. Behalve nog mijn aankopen :


Een leuk herfstquiltje, met leuke herfststofjes en 2 pakketje van een poetsdametje en een kerstvrouwtje. Moet me dan ook bedwingen om er niet gelijk aan te beginnen.

En  2 leuke borduurtjes van ...uiteraard weer schapen, mijn favo's .

donderdag 7 juli 2011

op reis

Mijn koffer is gepakt....wij { Hennie en Martine } gaan naar Groningen voor drie daagjes !
En HIER gaan we naar toe,heb er zo'n zin in.

We vertrekken morgenochtend vroeg en dan rijden we eerst naar moose mice and more dan door naar de de handwerkboetiek en dan naar de Frottende Freule.
Ergens in de middag zullen we bij onze eindbestemming Nieuweschans zijn.
Uiteraard gaat er een borduurwerkje mee :)



maandag 4 juli 2011

nieuw werkje

Ik heb weer een leuk borduurtje gevonden uit een frans boekje sweet home.

De mezen hebben het weer superdruk,ze vliegen af en aan om dat jonge grut eten te geven.Ik denk dat ze 1 dezer dagen wel uitvliegen.