zaterdag 21 januari 2012

boswandeling

Het is hier wat somber en donker weer maar toch vind ik het niet erg om met de honden te gaan wandelen. Zolang het niet gaat regenen dan. Want het is ondanks dat het kaal is toch wel mooi in het bos, met al dat mos enzo.


En na zo'n wandeling stop je nog even bij de Landwinkel om boerenkaas en vers brood te kopen om dat lekker op te peuzelen bij de zelfgemaakte groentesoep. En dan steek je wat kaarsjes aan en pak je je borduurwerkje erbij........wat wil een mens nog meer :)



Dit is een pakketje van Atelier Sterre en had het al zeker 2 jaar in een mandje liggen. Omdat ik er maar niet uitkwam met de beschrijving.Maar van de week zag ik ineens het "licht" nou heb ik het door. Als vachtje moest er iets van 100 rolletjes vilt gemaakt worden maar dat werd zo'n worsteling tussen het schaapje en mij dat ik maar besloten heb om er een ander vachtje van te maken. En het is nog aardig gelukt al werd er ook gevraagt of ik een poedeltje had gemaakt......


Fijn Weekend !


zaterdag 7 januari 2012

Wintertilda

Ik ben gewoon fan van Tilda, dus hier weer een creatie. Ben ook erg benieuwd naar het nieuwe boek wat eind van de maand/begin volgende maand uit komt.


Fijn weekend !


maandag 2 januari 2012

Winterquilt

Nu alle feestdagen weer voorbij zijn en alle kerstspulletjes weer opgeruimd zijn is er weer plek voor wat winterse dingetjes. Eigenlijk is deze winterquilt niet helemaal af, moest nog wat doorpitten , maar ach het hangt al best leuk zo.

En dit leuke pakketje lag onder de kerstboom. Ik vind d'r echt voor de zomer dus daar wacht ik nog even mee om te maken.