dinsdag 12 juni 2012

De eerste angel is klaar, tis zo leuk om te doen beetje stitchery en metwat  lapjes in de weer.



Wat ook leuk is een rondje door de { natte }tuin  doen en de oogst verzamelen ; snackkomkommers en aardbeien uit het kastje en nog wat eieren geraapt. En wat topzware bloemen geplukt.


Heb nog een boek in de uitverkoop gekocht, 1 van mijn favo schijfsters. Heb het boek al 2 keer gelezen maar er zijn van die boeken die blijven leuk.


Ben niet zo'n voetbalfan maar als oranje speelt kijk ik wel altijd. Dus we zijn er weer helemaal klaar voor woensdag. Hopen dat ze nu wat meer geluk hebben.








vrijdag 8 juni 2012

quiltje is af en keuzes maken

Het is vandaag zulk wisselend weer met al die buien dus lekker binnen gezeten en onder de dvd van Pride and Predjudice { kan hem wel dromen maar blijft leuk} heb ik het quiltje afgemaakt.

Van de week heb  ik wat stofjes gekocht voor de quilt van An Angels Story, maar ik ben nog wat onzeker over de kleuren. Voor deze quilt wilde ik wat mattere kleuren niet zo fel al hou ik daar ook van. Misschien moet ik maar gewoon beginnen en er komen natuurlijk nog meer stofjes bij. Kleuren kiezen vind ik ook erg moeilijk, ook omdat er zoveel keus is .



                                                                       Fijn weekend !




dinsdag 5 juni 2012

Mechelen

Gisteren heb ik deze tilda engel aangekleed, zo kan ze tenminste lekker in de tuin zitten.



Vandaag zijn we naar Mechelen {Belgie} geweest, leuke oude stad. Mooi weer dus lekker op een terrasje gegeten.













En ook in Belgie kom je voorwerpen tegen die gebreide jasjes aanhebben. Zelfs alle stangen van een brug in allerlei kleuren maar daar kon ik helaas geen foto van maken want we zaten in de auto.


zondag 3 juni 2012

tilda angel

Goh, het lijkt wel herfst en zo koud ook gelijk. Weinig zin om dan naar  buiten te gaan maar ja de honden willen toch ook wel even wandelen en als je eenmaal onderweg ben is het ook niet erg. Kwam er wel achter dat mijn laarzen lek waren...



Leuk dat jonge grut, ze hebben er best veel.


Ben nu bezig met de Flowergarden Angel van Tilda , zal ze eerst wat haar geven want zo ziet er ook niet zo charmant uit. :-)