zaterdag 14 februari 2015

Handwerkbeurs Zwolle

Gisteren met de meiden naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Leuke dingen gezien maar niet zoveel gekocht. Een stofje voor de jas van deze Tilda en wat knoopjes en een stofje voor de chateau quilt.

 
Oja en een zó leuk borduurpatroon . Ik was expres niet langs de borduurstands gegaan omdat ik weet dat ik dan weer wat koopt , en ik heb al genoeg eigenlijk. Maar net voor we naar huis gingen liet Martine deze nog even zien....
 
 
 
toen was ik verkocht natuurlijk. Ik ga er gauw aan beginnen zodat hij met het voorjaar misschien al klaar is. Wil er ws wel een quiltje van maken met fleurige stofjes erom heen.
 

Het was erg druk bij de stands dus ik heb verder geen foto's gemaakt, deze heb ik bij Hennie gepikt.

 
Fijn weekend !


 
 

5 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Leuke knoopjes en borduurtje! Ik ga zondag naar zwolle en heb er heel veel zin in.

hennie zei

vuile pikkedief ,het was gezellig hey.gr.hennie

Ageeth Dorsman zei

Ik ben afgelopen donderdag ook geweest... heb inderdaad ook niet zo veel gekocht, maar heel veel moois gezien en het zo druk gehad, dat ik geen enkele foto heb gemaakt. Maar het patroon, dat je hebt gekocht, heb ik inderdaad ook zien hangen, en ik vind het geweldig mooi! Heel veel borduurplezier en ik ben heel benieuwd wat het gaat worden.
Groetjes van Ageeth

Willy zei

Jouw Tilda krijgt een prachtig jasje. Leuk borduurwerkje. Ik zou maar snel beginnen, want de eerste lammetjes zijn al weer geboren. Groetjes,

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Leuk om een mede Tante Betsy verslaafde te hebben die ze ook showt. Staat je super die jurk, vind het ook zo'n mooitje deze en heb nu ook de rood roze versie...Jippie!
Maarreh gewoon lekker blijven dragen hoor die jurken en Nederland opfleuren!
Ik ben zelf 47 en voel me echt niet te oud voor deze jurken. Gewoon lekker dragen waar je je in goed voelt en ze staan je super, ik spotte ook al in een oudere blogpost een doorknoopjurk in het zwart/grijs ;).
Ik zou zeggen Yeah you go girl! Warme groetjes van Susan