dinsdag 25 september 2012

En nu........ hoe zal ik dat nou doorquilten ? Heb echt nog even geen idee, misschien moet ik het nog even laten rusten. Vorige week hebben ze de zonnepanelen geplaatst { een lang gekoesterde wens van mijn Eric.} 
Helaas is de aansluiting nog niet goed , hoop dat ze het gauw komen repareren want bij elk zonnestraaltje denk ik aan wat we nu niet opslaan   :-)Tegenwoordig zijn er groene papegaaien? te vinden in onze tuin. Volgens mij komen ze uit Rotterdam want daar zijn ze al een aantal jaar gesignaleerd. Hele volksstammen en nu komen ze richting het "platteland". Ze zijn ook best wel mak, en zijn gek op de zonnenbloemen.
6 opmerkingen:

martine zei

Wat zijn de angels leuk geworden :-)

hennie zei

je angelouilt ziet er erg leuk uit hoor ,zou er een eenvoudig ouiltpatroontje van maken omdat je ouilt al vrij druk is van zich zelf.
gr.hennie

Nathalie zei

je kunt even op mijn blog kijken, ik heb deze engeltjes ook gemaakt en ben ze nog aan het quilten. Ik werk met hartjes over de vierkantjes en quilt rondom de applicaties, de 'lijstjes' quilt ik in the ditch. Succes!

Ageeth Dorsman zei

Wat wordt het een mooie quilt! Ben be-
nieuwd waar je voor kiest met het doorquilten, maar het wordt vast en
zeker prachtig. En ook prachtig zijn
die groene papegaai-achtige vogels; ik
heb ze hier nog niet gesignaleerd, maar ze zijn welkom...
Groetjes van Ageeth

Debby zei

Je quilt is erg mooi geworden! Diezelfde papegaaien hebben ook al eens bij ons in de tuin gezeten! En een herrie dat ze maken!!!

Groetjes Debby

Anoniem zei

Hello Patrica
Thank you for finding me, your blog is lovely
Thea x