zondag 17 maart 2013

Vanalles wat

Dit is Kippie , een hen , ooit 's aankomen lopen en gebleven. Elke ochtend begint ze de dag alsof ze een haan is.....een hele schorre haan helaas, met een lichtelijk ochtendhumeur zoals je ziet.


Gisteren deze broccoliquiche gemaakt , een recept uit een boek van Sonja Bakker. Was erg lekker dus die maak ik zeker nog een keer.Dit is onze buurtpoes, ze komt regelematig langs om te kijken of er nog een vogeltje te vershalken is.
Gelukkig heeft ze 2 belletjes om dus ze hebben d'r vaak allang gehoord. De laatste tijd mag ik d'r aaien en dan heb je gelijk weer zin in een nieuwe poes. Maar eerst hopen we in mei een nieuwe tweedehands hond te kunnen vinden.
 
 


Het huiswerk van de Mysteryquilt is bijna af op 2 blokjes na , maar zo ziet het er nu uit. Morgen gaan weer naar les en ben benieuwd wat we dan gaan doen.
 
 
Ondanks dat het nog niet echt lekker weer is krijg ik toch weer zin om in de tuin te gaan werken, heb alvast wat tuinbladen opgezocht voor inspiratie.  Ik vind de oude bladen toch wat leuker als die nieuwe , ook de oude ariadne's zijn favoriet bij mij. Soms zit je te zoeken naar een website van een artikel maar in die tijd had je dat nog helemaal niet , kan je nagaan hoe gewent je er aan bent om alles op internet op te zoeken.
 

                                                                    Fijne zondag !


 
 
 


9 opmerkingen:

Berbel Beseke zei

Wat schattig dat huisje van de mystery quilt en dat tuinwerk gaat echt komen, hoor!
Groetjes Berbel

IngridR zei

Wat leuk, ik kom even buurten en zie dat jij ook met de mystery van Bobbin bezig bent. Je bent zelfs al een stap verder!
Ik ben met het dak van het huis bezig.
Fijne week.

Femke van der Heide zei

Hoi Patricia, wat leuk toch altijd je reacties op mijn blog. Ik zal Punkie meenemen. Jouw mysterie ziet er ook geweldig uit, erg mooie kleuren en erg leuk dat middenstuk met naaimachine en fruitmand. Tot morgen! Groetjes, Femke

Ageeth Dorsman zei

Ik vind het een leuke kip, echt een
gezelligerd! En wat spannend, dat je
er weer een hond bij gaat nemen; ik
ben heel benieuwd wat het gaat worden.
En de mysterie-quilt wordt steeds
mooier. Het lijkt mij echt leuk om
hieraan te werken, telkens een stukje
verder. Geniet maar van je tuinplannen
(en inderdaad, die Ariadne's van vroeger, die koester ik ook).
Groetjes van Ageeth

Cisca zei

Hè, wat een lekkere quiche! Jammer dat mijn man geen broccoli eet!
Wat een leuke kip, lollig, dat ze probeert te kraaien!
Wat een leuke Mystery is dat toch, ik ben benieuwd of er maandag weer een blok bijgekomen is!

Groetjes, Cisca

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Willy zei

Lekker quiche met broccoli. Zo'n mooie kip mag bij mij ook wel aan komen lopen, als ze dan ook nog voor een vers eitje zorgt is het helemaal fijn. Leuk kleurig huisje. Succes met plannen maken voor de tuin.
Groetjes,

Merel zei

missen jullie de hond ook zo vreselijk. In het begin ging het wel, maar nu mis ik haar steeds meer. Toch voor ons nog geen nieuwe hond. Eerst maar het kleinkind ontvangen. Ik hoop dat jullie een leuke tweedehands hond kunnen vinden!:)

Corina zei

Leuke foto's en wat wordt dat quiltje leuk!