vrijdag 10 april 2015

Weer thuis

Vanmorgen hebben we de vakantie afgesloten met de Quilt en Patchworkbeurs in Rijswijk. Best leuke dingetjes gezien maar had niks nodig en ik ben nog volop bezit met de Chateau.
Hier nog wat fotootjes.

 
Gisteren onze eerste stop  bij theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde , heerlijk buiten gezeten met koffie en gebak.

 
Daarna door naar Elburg
 

Daar vandaan naar Nunspeet voor de Stitchers Inn, vergeten foto te maken, maar voor de meeste wel bekend hoe leuk het winkeltje is. De quilt A Christmas story van Annie Downs lag daar....ben gelijk verkocht. In het echt ziet het er zoveel leuker uit als op een plaatje.

 
Maarja ik heb ook al In my garden gekocht, nouja je kan nooit genoeg patronen hebben denk ik maar.
De aankopen van de hele vakantie, valt best mee toch.
 
En nu geniet ik van het mooie weer en ga lekker verder met de Chateau.
 
 
Fijn weekend !
 
 

 

5 opmerkingen:

Ageeth Dorsman zei

Je hebt mooie aankopen gedaan tijdens jullie heerlijke vakantie! Jij ook een fijn en bij voorkeur nog zonnig weekend gewenst en groetjes van Ageeth.

feltfree på Åsly zei

Heerlijk genoten van het mooie weer zo te zien. Groot gelijk. Tja en wat de patronen betreft. Ik ben het helemaal met je eens. Je zal maar zonder zitten. Nee er moet toch wat op voorraad zijn

Susan van der Zwaag - Sondeyker zei

Oh heerlijk toch dat jullie zo heerlijk samen genoten hebben! Hihi ik schrijf twee keer heerlijk in een zin...och ja. Ziet er allemaal gezellig uit en allemaal een rokje cq jurkje aan yeahhh!
Love your Tante Betsy dress! Dikke knuffels!

Tilly zei

Wat een gezellige dagen zijn dat geweest.Je aankopen zijn helemaal super, je kan nooit genoeg patronen hebben, waarbij je weg kan dromen.
Fijn weekend,groetjes Tilly

Eulalia Isabel zei

Lindo paseo.
saludos