dinsdag 31 mei 2011

Mijn eerst blok van Sunshine Frolics ik klaar. Vind dit heel leuk om te doen,beetje puzzelen met stofjes in leuke zomerkleuren en een stitchery vind ik ook altijd leuk om te doen.
Zomaar wat foto's van de tuin ,heb al lekkere aardbeien uit de tuin op en snackkomkommers.

Van de week reden door Dordrecht en kwamen de ark van Noach tegen.

                                   

woensdag 25 mei 2011

Dagje Leuven

We zijn vandaag naar Leuven geweest. Een leuke oude studentenstad,het was heerlijk weer dus lekker op een terrasje gezeten.
Ik kwam daar ook nog een klein handwerkwinkeltje tegen wat werkelijk helemaal vol stond met vanalles en nog wat,je moest echt op je zijkant door de winkel maar heb daar nog wat leuke stofjes kunnen kopen voor mijn nieuw projectje Sunshine Frolics.

Voorlopig heb ik 2 blokken en als ik het leuk vind om te doen dan zal ik die andere ws ook wel kopen.Maar vind het wel iets prijzig 1 zo'n patroontje.

zaterdag 21 mei 2011

Libelle

Gisteren zijn we naar één van onze jaarlijkse uitje geweest, de Libelle Zomerweek.Het was heerlijk weer en alles zag er weer zo leuk uit.

En we zijn op de foto gegaan met Jan en zijn familie...


En nog speciaal voor de clinic clowns,


woensdag 18 mei 2011

Vakantie !

Heerlijk !! Ik heb eindelijk vakantie, drie weken.We gaan niet weg,als daagjes uit dus ik heb lekker de tijd om vanalles af te maken en nieuwe projectjes te beginnen.
Deze foto vind ik nou echt een vakantiefoto. Hier ben ik samen met mijn moeder,die helaas te vroeg is overleden, in Hoek van Holland.Als je zag wat we dan altijd allemaal meesleepte (lol)

zondag 15 mei 2011

van alles wat

Gisteren weer voer gehaald en dat doen we meestal in Oud-Alblas.Een heerlijke omgeving met al die boerderijtjes waar ik best zou willen wonen.
In de tuin bloeit en groeit ook vanalles, en het onkruid groeit ook goed mee.

Ik ben druk bezig met het quiltje want aan het eind van de maand moet ie af zijn want dan gaat de bies er op. De blokken zijn doorgequilt en nu nog de randen. Ik kan het nog niet met een ring vandaar dat het denk ik wat frommelig eruit ziet van dichtbij.

En mijn borduurwerkje vodert heel langzaam maar heb er geen haast mee,tis gewoon leuk om te doen.

Tot slot nog een blok van Spring Fling.
Fijne zondag !


donderdag 5 mei 2011

Quilttentoonstelling Veldhoven

Vandaag met Martine en Hennie naar de  quilttentoonstelling in Veldhoven geweest.
Prachtige quilts gezien en leuke stands.Maar eerst een bakkie koffie en een heerlijke muffin genomen.Je moet zo'n dag goed beginnen.

Dan een rondje langs de quilts

Dan langs allerlei leuke stands met dit als eindresultaat.
Vooral dat boek van Bonnie's Garden is errug leuk.

Eigelijk wil je dan gelijk met iets gaan beginnen maar ik moet nu echt weer 's wat afmaken.


zondag 1 mei 2011

Vandaag weer een prachtige dag dus lekker met de honden wezen wandelen.We hebben een logeetje voor een dag, het lijkt wel  een echte  roedel :)
Jasper écht in zijn elementen

Die kauwtjes kunnen ook alles gebruiken voor het nest.Takjes,schapenwol ,paardenhaar..
En zover ben ik nu met Spring Fling.

En ik ben weer in dit boek begonnen, Heb het al tig keer gelezen maar zo'n heerlijk boek dat je je helemaal in Schotland waant in de 18 de eeuw.