zaterdag 21 januari 2012

boswandeling

Het is hier wat somber en donker weer maar toch vind ik het niet erg om met de honden te gaan wandelen. Zolang het niet gaat regenen dan. Want het is ondanks dat het kaal is toch wel mooi in het bos, met al dat mos enzo.


En na zo'n wandeling stop je nog even bij de Landwinkel om boerenkaas en vers brood te kopen om dat lekker op te peuzelen bij de zelfgemaakte groentesoep. En dan steek je wat kaarsjes aan en pak je je borduurwerkje erbij........wat wil een mens nog meer :)Dit is een pakketje van Atelier Sterre en had het al zeker 2 jaar in een mandje liggen. Omdat ik er maar niet uitkwam met de beschrijving.Maar van de week zag ik ineens het "licht" nou heb ik het door. Als vachtje moest er iets van 100 rolletjes vilt gemaakt worden maar dat werd zo'n worsteling tussen het schaapje en mij dat ik maar besloten heb om er een ander vachtje van te maken. En het is nog aardig gelukt al werd er ook gevraagt of ik een poedeltje had gemaakt......


Fijn Weekend !


5 opmerkingen:

martine zei

Het schaapje is echt leuk geworden nu zal ik er ook aan moeten geloven, maar kom ik er niet uit, mag je het me even voordoen:)

Ageeth Dorsman zei

Wat een schat van een schaapje heb je
gemaakt! Lijkt helemaal niet op een
poedeltje, hoor! En zo'n weekend met
boswandeling en daarna handwerken, dat
is het beste weekend, dat er is;
geniet ervan! Groetjes van Ageeth

Journeys to Scotland zei

your dogs look like they are enjoying the walk and picking up the bread and cheese is a perfect way to end a walk in the woods. i like your blog page. it is so colorful.

Eveline zei

Ik vind het toch wel een echt schaap hoor, en leuk ook!!!
En lekker genieten met dit weer in het bos!!
Groetjes,
Eveline

Ineke van den Akker zei

Goeiemorgen,
Bedankt voor je bezoek op mijn blog. Het zijn inderdaad nieuwe Tilda stofjes. Er is ook een hele mooie korenblauw met roze roosjes in aantocht, maar die zijn nog niet binnen. Ze stonden in de folder van Pipoos in Amersfoort. Deze kleur vond ik mooi te combineren met de stof van 2 jaar geleden. Volgens mij heb jij de voor de pop gebruikt.
veel liefs,
Ineke