vrijdag 3 februari 2012


Afgelopen dinsdag was Hennie jarig. Dat werd gevierd met kadootjes en allerlei lekkere dingen. Maar ook wij kregen kadootjes. Die mooie melkkan links en een mooie beker van Emma Bridgwater, alsof wij jarig waren. Hennie, bedankt voor de kadootjes en de leuke dag!


Het was die dag ook harstikke koud en waar kan je dan beter liggen als boven de verwarming. Dit is Romy van Hennie.Ik heb overal mandjes, en doosjes enz  staan waar stofjes in zitten, overal staat wat. Iets wat rommelig dus. En nu kwam ik dit leuke kastje tegen , ideaal voor al die loslopende en liggende lapjes. Heb nog maar 1 laatje gevuld , nog geen tijd gehad want de winterschilder is in de woonkamer geweest en dat betekend dat alle meubels en allerhande verspreid staan in de hal,slaapkamer, schuur en badkamer. Dus vrees dat er nog weinig tijd is om te handwerken van het weekend want alles kan nu weer terug gezet worden en dan maak je eerst alles nog schoon enzo.


fijn winters weekend !4 opmerkingen:

Journeys to Scotland zei

your set of blue dresser drawers is so beautiful! i also like your painted pitcher with the blues and reds on the shelf. happy birthday to Hennie!

hennie zei

hoi pat wat een leuk kastje is dat,ook leuke kleuren.gr.hennie

quilting Jeannet zei

Wat lijkt me dat een ideaal kastje zeg, zoiets kom ik nou nooit eens zomaar tegen.

Berbel zei

Leuk kastje,zeg!En heerlijk als alles weer is opgeruimd.
Groetjes Berbel